דילוג לתוכן

נסיעות 2024

תמונה של יעל מגדל האופטמן
יעל מגדל האופטמן

לכבוד השנה האזרחית החדשה, משרד החינוך דאג לנו להפתעה בתלוש – בלאגן בקצובת הנסיעות!

קיבלנו מבול של שאלות בנושא (בצדק), אז באתי לעשות סדר (כמה שניתן) 


נתחיל עם קצת רקע:
ב-1 באוגוסט 2022 נכנסה רפורמה חדשה בתחבורה הציבורית הנקראת "דרך שווה". הרפורמה הגדירה מחדש את תעריפי הנסיעות השונים.
אלא שבמשרד החינוך עד כה לא עודכנה קצובת הנסיעות בהתאם לתעריפי הרפורמה החדשים, והמשכנו לקבל לפי התעריפים הישנים או לפי מקדמת נסיעות (שזה בעצם שיערוך זמני של התשלום, עד שיתקבל התשלום האמיתי).
באוגוסט 2023 החשב הכללי במשרד האוצר הוציא מסמך שמסביר איך הרפורמה תיושם במשרד החינוך. במסמך כתוב שכל תהליך היישום צריך להסתיים עד 15/10/23, אך כנראה בעקבות המלחמה (או תירוץ אחר) היישום התחיל רק עכשיו. יעילות 

7802

ועכשיו לגופו של עניין – הנקודות העיקריות שעולות מהמסמך:

1. הוחלט כי עובדי משרד החינוך ישולמו באופן גורף לפי התעריפים הכוללים את כל אמצעי התחבורה (אוטובוס+רכבת).
2. התעריפים נקבעים לפי המרחק האווירי ממקום המגורים למקום העבודה, לפי הטבלה שבתמונה המצורפת.
3. לא בטוחים מה המרחק האווירי אצלכם? אפשר לבדוק את זה במחשבון באתר "דרך שווה" (אצרף קישור בתגובות).
4. מי שעובד מעל 3 ימים בשבוע – הקצובה תשולם לפי חופשי-חודשי.
5. מי שעובד עד 3 ימים בשבוע – הקצובה תשולם לפי חופשי-יומי כפול מספר ימי העבודה, או לפי חופשי-חודשי, לפי הנמוך מביניהם.
6. במסמך כתוב שההתקזזות צריכה להיעשות רטרואקטיבית מאוגוסט 2022.
בפועל ראינו בתלושים שההתקזזות נעשתה רק מתחילת השנה הנוכחית (ספטמבר 2023), מה שאומר שיישום הרפורמה טרם הסתיים ואנחנו צפויים לראות עוד החזרים/קיזוזים בתלושים הקרובים.

עד כאן החלק שרלוונטי לרוב עובדי ההוראה

אבל מה קורה עם מי שטרם הרפורמה לא קיבל חופשי-חודשי אלא סכום גבוה יותר שנקבע לו פרטנית? למשל אצל מורים נודדים שעוברים ממסגרת למסגרת, או מורים קיימים מלפני שנת 2016 שבזמנו לא היה הסדר חופשי-חודשי באיזור מגוריהם.

הרפורמה הקודמת הייתה ב-2016, בעקבותיה הוחלט שלא לפגוע בשכרם של מורים שהיה להם הסדר נסיעות פרטני, אך במסמך החדש כתוב במפורש שהוא בא במקום כל האישורים הקודמים ומבטל את הכללים הקודמים שנקבעו.

מעכשיו הקצובה של אותם מורים תחושב פר נסיעה בודדת לפי אוטובוס+רכבת (כל התעריפים מופיעים באתר דרך שווה).
עובדי הוראה שגרים במועצה אזורית שאין בה תחבורה סדירה יקבלו פר-נסיעה בתעריף אוטובוס+רכבת לפי ההסדר שהיה עם המועצות האזוריות טרום הרפורמה.
לסיום,
כל המורים שראו בתלוש פגיעה בהחזר הנסיעות שלהם – מקווה שאתם עדיין איתי ולא נטשתם בכעס, כי יש במסמך גם אמירה אופטימית –
במסמך כתוב שלאחר הזנת כל השינויים, יחליטו כיצד לנהוג במקרים בהם נוצרה פגיעה בנסיעות בעקבות הרפורמה.
בחלק מהתלושים ראינו שורה נוספת של "השוואת ק. נסיעה", עדיין לא ברור מהי, יתכן שזה תשלום נוסף שנועד לצמצם את הפגיעה.
האם יחליטו להשלים לאותם מורים שייפגעו את מלוא הסכום שקיבלו עד כה? נאלץ להמתין ולראות…
שאלות בנושא הזה ניתן להפנות לעמוד הפייסבוק שלנו בפוסט הזה

יעל האופטמן הינה מורה לחינוך מיוחד ויועצת חינוכית, מומחית לתנאי ההעסקה של המורים ברפורמת אופק חדש ומיצוי זכויות.
ניתן לפנות אליה לתיאום שיחת ייעוץ/בדיקת תלוש שכר בתשלום ישירות לווצאפ 

2 תגובות

  1. היי אם עזבתי את משרד החינוך לאחר 20 שנה ועברתי ל עבוד דרך הערייה בתיכון האם אני יכולה למשוך את דמי המחלה שנצברו לי במשרד החינוך

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

חושבים או מתכננים שבתון?

אין מצב שלא דיברתם איתנו עדיין! אז מה הסטטוס שלכם כרגע?